Info

Diensten

BHK Langens verzorgt voor je al het boor- en zaagwerk in alle steenachtige materialen, chemische verankeringen en het sleuvenzaagwerk voor elektricien en loodgieter. En het renovatiewerk voor de woningbouwverenigingen, denk hierbij aan renovatie van keuken, badkamer en wc. BHK Langens gaat niets uit de weg! Ook niet het boren van zeer diepe gaten of seriematig boorwerk. Voor alles is een oplossing!

Boorwerkzaamheden

Bij BHK Langens heeft iedere werknemer een volledig eigen ingerichte bus met gereedschappen en materialen. Hiermee kan hij alle veel voorkomend boor- en zaagwerk uitvoeren. Je moet hierbij denken aan het boren van doorvoeren voor verwarming, mechanische ventilatie, riolering, water en elektraleidingen, kabelgoten, rookgasafvoeren, en sparingen voor het bevestigen van chemische en mechanische ankers.

Droog boren met stofafzuiging

Bij BHK Langens wordt in de regel geboord met water voor dit om de diamantboor te koelen. Wanneer het wenselijk is kan BHK Langens ook boren met stofafzuiging volgens de nieuwe SZW norm. Het boorstof wordt dan direct bij de bron afgezogen. Droogboren met stofafzuiging kan in steen tot een diameter van Ø 300mm.

Handzaagwerk

Bij BHK Langens heeft iedere werknemer handzaagmachines voor handzaagwerk tot en met een diameter van Ø 350mm. Deze machine is geschikt voor het kleinschalige handzaagwerk met een diepte van maximaal 14 centimeter.

Zagen van (beton-)vloeren en -constructies (zaagdiepte max. 52 cm)

BHK Langens heeft ook een aantal vloerenzaagmachines. Deze worden ingezet voor het zagen van trap-, ventilatie-, fundatie- en liftschachtopeningen of het geheel of gedeeltelijk verwijderen van betonvloeren of betonconstructies. Ook het zagen van krimpvoegen in nieuwe staalvezelvloeren.

Wandzagen (zaagdiepte max. 52 cm – grotere diepten op aanvraag)

BHK Langens beschikt over een moderne 400V wandzaagmachine, deze kan ingezet worden voor onder andere het zagen van deur,- raam- en vloer- en wandsparingen.  Omdat er gebruikt wordt gemaakt van een geleiderail ontstaat er altijd een strakke zaagsnede die direct bewerkt kan worden. Bij het zagen van twee kanten kan een maximale zaagdiepte van 104cm gehaald worden.

Zagen van cementdekvloeren t.b.v. vloerverwarming

BHK beschikt ook over een freesmachine speciaal voor het inzagen van de vloerverwarming. Het zagen is stof arm volgens de nieuwe SZW norm, alleen in een vlakke cementdekvloer.

Sleuvenzagen

Bij BHK Langens beschikt iedere werknemer over een systeem om stof arm volgens de nieuwe SZW norm sleuven te zagen t.b.v. elektricien en loodgieter. Het stof arm sleuvenzagen kan in alle steenachtige materialen zowel in de nieuwbouw en verbouw voor zowel bedrijf als particulier. Door onze manier van zagen is het  afval vooral in de vorm van droog stof dat wordt opgevangen in een plastic zak, alleen de dozen die geboord worden vallen onder de noemer puin.

 

Chemische en Mechanische verankeringen

Chemische verankering BHK Langens boort voor je de gaten voor chemische verankeringen. Zowel voor de ankers die verlijmt worden met een twee componenten mortel als de ankers die verlijmt worden doormiddel van een capsule. Afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden worden de gaten t.b.v. de ankers droog met stofafzuiging volgens de nieuwe SZW norm, of nat met water geboord en daarna gespoeld om een schoon lijmoppervlak te hebben. De soort lijmmortel of capsules worden aangeven door de opdrachtgever en op de daar bijhorende manier verwerkt.

Mechanische verankeringen; BHK Langens boort ook de gaten voor mechanische verankering. Denk hierbij aan doorsteekankers, schroefhulsankers, keilbouten enz.

Kleine sloopwerken en renovatiewerkzaamheden

Kleine sloopwerkzaamheden

BHK Langens verzorgt ook het klein sloopwerk volgens de SZW norm. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Airbo Aircleaner, deze filtermodule zuigt de vuile lucht aan en door het uitgekiende filtersysteem wordt de gezuiverde schone lucht weer uitgeblazen en wordt nagenoeg al het stof door het filtersysteem opgevangen. Bij het klein sloopwerk moet je denken aan uithakken van wanden, raam- en deursparingen, cementdekvloeren, poeren en opstortingen en heipalen

Renovatiesloopwerk;

BHK Langens voert ook renovatie werkzaamheden uit in bestaande woningen, zowel bij particulieren als voor bedrijven hierbij wordt ook gewerkt volgens nieuwe SZW norm. Natuurlijk rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever.

Bij renovatiewerkzaamheden voor de woningbouwvereniging wordt ook gewerkt volgens de nieuwe SZW norm. Hierbij moet u denken aan het verwijderen van wand- en vloertegels in keuken, badkamer en wc. En het boren van gaten van bijvoorbeeld de mechanische ventilatie en het zagen van de sleuven voor de elektricien en loodgieter. Hier houdt BHK Langens ook weer zoveel mogelijk rekening met de wensen van de opdrachtgever.